Adakah Jabatan Kehakiman Memenangi Perang Undang-Undang Penguatkuasaan Perjudian Internet yang Tidak Sah?

Sejak masa itu bahagian keadilan telah mula mendapat perhatian dari industri ini. Semuanya mula menggunakan semua wahyu eWalletexpress, penyitaan Institusi Kewangan di New York State dan Washington State
diikuti

dengan penyitaan Citadel Commerce dan juga GlobalATM. Sektor permainan dalam talian boleh dilibatkan. Bahagian keadilan bermaksud melaksanakan undang-undang Perjudian.

Pada bulan November 2010, eWalletexpress memiliki modal dan laporan mereka yang disita dari Kerajaan Amerika Syarikat sebagai sebahagian daripada penilaian sulit. Mereka mengatakan bahawa pada masa ini mereka sudah mulai berunding dengan pemerintah untuk mendapatkan kembali modal mereka. Pada masa ini eWalletXpress masih belum dapat memperoleh sumber-sumber tersebut atau mengembalikannya ke pemain kerana wang tunai mungkin tidak berada dalam jagaan atau kawalan mereka. Ini bermaksud banyak orang dalam talian dan laman web perjudian internet mengalami wang mereka yang terjalin selama lebih dari 50 peratus setahun tanpa berakhir dengan penglihatan. Pemain dalam talian marah dengan semua Jabatan Kehakiman dan eWalletexpress XE88.

Rampasan pemberi pinjaman ini di New York State dan Washington State sebenarnya adalah kisah yang agak berbeza. Ini didapati melanggar Federal Wire Act 1961 hanya kerana di web perjudian beribu pejabat dari negara Washington. Ini sangat berbeza dalam penyitaan yang berbeza kerana itu bukan kesan langsung dari Undang-Undang Penguatkuasaan Perjudian Internet yang Tidak Sah ini. Perkara yang sama di New York, Sistem Sekutu dan Perkhidmatan Akaun memerhatikan aset mereka juga dirampas. Pemilik mereka cukup bernasib baik untuk merundingkan penyelesaian kurang dari separuh dana yang dirampas dan kemudian meninggalkan negara-negara bersatu. Sekali lagi perkara itu menjadikan pemain dalam talian dan juga dana mereka. Dari keberuntungan boleh menjadi tindak balas.

Seterusnya adalah penyitaan Citadel Commerce dan GlobalATM. Citadel Commerce mengalami modal mereka direbut kembali pada tahun 2007 di Department of Justice. Tidak jelas apa yang berlaku dalam kes seperti ini tentu saja sekiranya pemain on-line menerima wang mereka kembali. Tidak lama dahulu, GlobalATM atau ECHECK, pemproses pembayaran internet, telah berada di luar talian dan tidak dapat dihubungi. Ini adalah misteri apa yang berlaku sekiranya Jabatan Kehakiman menangkap mereka atau mereka keluar dari syarikat. Bagaimanapun, beberapa penjudi dalam talian menerima cek yang melambung dan perlu menemui kaedah yang berbeza untuk mendapatkan wang mereka jika mereka dapat memperolehnya sama sekali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *