Pasukan Terkenal Maryland Terrapins Di ACC

Maryland

Maryland Terrapins bersenang-senang. Mereka baru sahaja memenangi pertandingan keempat berturut-turut dan ini telah mengangkat mereka ke separuh teratas Persidangan Pantai Atlantik dan ini juga bermaksud bahawa mereka sekarang berada dalam kedudukan untuk berjuang untuk mendapat tempat dalam kejohanan NCAA, sebuah kejohanan yang belum mereka capai . dalam dua tahun kebelakangan ini.

Maryland masih mega888 tiga perlawanan yang tersisa di musim biasa dan pada masa ini mereka adalah 21 mega888 -7. Mereka kini merancang untuk mendapatkan kedudukan tinggi dalam 65 kejohanan pasukan dan ingin bermain dalam musim selepas ini.

The Terrapins memenangi empat perlawanan dan kini berusaha untuk memenangi kelima mereka. Sekurang-kurangnya itulah yang dikatakan pusat Ekene Ibekwe. Sekiranya mereka mengalahkan North Carolina, yang kini berada di tempat pertama, mereka pasti akan mendapat perhatian jawatankuasa pemilihan kejohanan NCAA.

Maryland tahu betapa pentingnya permainan menentang North Carolina. Pemain baru Greivis Vasquez mengatakan bahawa ini adalah permainan terbesar mereka musim ini dan jika mereka menang mereka akan mendapat pilihan yang lebih tinggi. Sebelum mereka memenangi empat perlawanan berturut-turut, Terrapins akan senang mendapat No. 16. Namun, ini tidak berlaku sekarang. Selepas 4 kemenangan berturut-turut, buat pertama kalinya dalam setahun mereka mengatasi 0,500 dalam liga.

Maryland kini dianggap sebagai pasukan terpanas di Persidangan Pantai Atlantik dan mereka mahu tetap seperti itu. Beberapa minggu yang lalu terdapat keraguan mengenai Terrapins dan jurulatih Gary Williams mengatakan bahawa pasukannya lebih bagus daripada yang kelihatan. Sekarang dia kelihatan benar, walaupun mereka masih harus menempuh perjalanan panjang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *