IHOP – Kajian Francais

francais

IHOP menggambarkan dirinya sebagai ruang makan Amerika. Ia juga diiktiraf sebagai majikan swasta terbesar di negara ini. Dengan 50 tahun warisan, IHOP telah membuat nama untuk dirinya sendiri dengan menawarkan makanan, makanan ringan dan minuman yang baik untuk pelanggannya. Kombinasi menu negara-benua sangat menggembirakan dan banyak keluarga berkumpul di restoran IHOP untuk sarapan, sarapan lewat pagi dan makan malam. Tawaran menu dinamakan dengan lembut, ‘Hearty Omelettes’, ‘World Famous Pancake Combos’ dan ‘Signature Soups’ untuk beberapa nama. IHOP dikendalikan oleh International House of Pancakes, anak syarikat milik penuh Dendequity, Inc. yang berpusat di Glendale.

IHOP mula membuka francais di seluruh negara dengan tujuan tunggal ini. Dengan nilai DOWNLOAD APK EVO888 -nilai teras yang dimaklumkan seperti integriti, kecemerlangan, inovasi, akauntabiliti, kepercayaan, kemasukan dan komuniti, pengasas Al dan Jerry Lapin bersama dengan beberapa pelabur lain, mengembangkan rangkaian restoran di seluruh negara.

Sehingga September 2010, terdapat hampir 1,483 francais IHOP yang beroperasi di 50 negeri. Hampir 99 peratus restoran IHOP dikendalikan oleh pemilik francais yang dilatih mengikut peraturan dan undang-undang restoran. IHOP terkenal dengan makanan dan minuman berkualiti tinggi dan berkualiti tinggi yang disajikan dalam suasana yang elegan.

Untuk menggembirakan pelanggannya, IHOP menawarkan pilihan untuk membuat perubahan pada barang-barang kegemaran mereka agar dapat mengekalkan cita rasa sambil berpegang pada jumlah kalori yang mereka sedari. IHOP menawarkan 14 jenis hidangan seperti omelet, salad, sandwic, burger, stik dan ayam.

Keseragaman francais, kakitangan yang berkelayakan dan vendor yang bercita-cita tinggi; semua menyumbang kadar pertumbuhan eksponensial IHOP sejak kebelakangan ini. Dengan pengalaman selama 50 tahun dalam menyajikan makanan kepada para tetamu, kakitangan IHOP mengetahui etika kerja dan etika makanan kepada ‘T’. Tidak kira sama ada yang mengunjungi restoran itu adalah selebriti atau orang biasa; jenis keramahan yang ditunjukkan kepada kedua-duanya adalah sama. Saham biasa IHOP disenaraikan dan diperdagangkan di Bursa Saham New York dengan simbol ‘IHP’.

IHOP sangat menumpukan perhatian pada pasaran pertumbuhan domestik seperti Nebraska, St. Louis dan Kansas City. Pasaran pertumbuhan antarabangsa seperti Kanada, Caribbean dan Amerika Tengah; dan pasaran pertumbuhan bukan teknikal seperti Lapangan Terbang, Kelab Kasino dan Universiti juga menjadi kawasan pengembangan mereka.

Keperluan kewangan minimum, untuk mendapatkan francais, memegang nilai bersih $ 1.5 juta dan aset cair bernilai $ 500,000. Seseorang juga perlu membayar $ 50,000 untuk bayaran francais, jumlah anggaran pelaburan akan jatuh antara $ 2.0 juta hingga $ 3.5 juta. Wajib memiliki ukuran unit sekitar 5.000 kaki persegi dengan ketersediaan tempat duduk untuk 185 orang. Juga wajib memilih lokasi dengan jumlah penduduk 25,000 hingga 50,000 setiap 3 batu. IHOP juga mempertimbangkan beberapa perkara lain seperti lalu lintas jalan raya dan kepadatan kedai runcit atau pejabat semasa membuka francais dengan pihak ketiga.

Semasa ingin memulakan perniagaan, adalah penting, terutama dengan mempertimbangkan pasaran masa kini, bahawa anda mencari cara khusus untuk mengurangkan atau mengurangkan overhead dan risiko. Mana-mana perniagaan akan mempunyai risiko, tetapi penting untuk memiliki pemahaman penuh mengenai jumlah pelaburan, kos permulaan dan “ROI” (Return on Investment).

Tahukah anda bahawa 80% daripada SEMUA usaha francais gagal dalam dua hingga lima tahun pertama menyebabkan hutang yang besar menjelma selama bertahun-tahun selepas itu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *